Acadèmia Catalana de la Música L'Acadèmia aborda el treball del Pla Integral de la Música

L’Acadèmia aborda el treball del Pla Integral de la Música

L’Acadèmia Catalana de la Música va reunir dimarts 12 de febrer el seu Consell d’Entitats per abordar el paper del sector en el desenvolupament del Pla Estratègic de la Música a Catalunya, impulsat el 2016 pel Departament de Cultura.

Són gairebé una trentena les diferents Entitats que s’apleguen actualment en el si de l’Acadèmia; associacions de músics i formacions musicals professionals de tots els estils o gèneres, associacions de centres d’ensenyament musical públics i privats de tots els nivells inclosos els superiors, associacions musicals o corals del món semi professional o amateur, associacions d’editors i productors discogràfics, així com de promotors, mànagers i sales de concerts d’arreu del país.

El Consell va acordar una proposta de creació de Grups de Treball la funció dels quals és aportar posicions de consens i propostes concretes i específiques elaborades des del sector de la música, a l’administració i a les diferents comissions de seguiment del Pla Integral per tal d’ evitar retards conjunturals en el seu desplegament.

La proposta d’aquests primers grups de treball va acordar-se per unanimitat. Un cop constituïts el conjunt de Grups de Treball, aquests s’obriran a la participació de persones i/o altres entitats que puguin estar interessades en els seus diferents aspectes, siguin o no membres de l’Acadèmia.

Deixa un comentari