Acadèmia Catalana de la Música Aprèn amb els millors mànagers de Catalunya!

Aprèn amb els millors mànagers de Catalunya!

La setmana que ve, els dies 19, 20 i 21 de febrer, organitzem el Curs d’Introducció al Management Musical,  amb l’objectiu de donar als alumnes una visió integral de la indústria musical. Durant aquesta formació es farà una descripció de cadascuna de les figures professionals que conformen el sector, aclarint el seu rol i tasques particulars, així com les distintes relacions laborals existents entre elles, aprofundint en el management musical i en la figura i funcions del mànager.

El curs serà impartit per professionals de la industria musical en actiu com ara Jordi Gratacós, president de l’Associació de Mànagers i Representants (ARC) i vicepresident de l’Acadèmia Catalana de la MúsicaJavi García, mànager de bandes com Love of Lesbian o The New RaemonJudith Llimós, mànager d’Els Amics de les Arts i directora del festival Guitar BCNXavi Pascual, director de Promo Arts Music i mànager de grups com Sopa de CabraGerardo Sanz, mànager de Manel i Mishima; i Natxo Tarrés, fundador i cantant de Gossos i membre del Consell Territorial de l’SGAE.

Aquest curs s’emmerca dins del projecte Aula de Formació de l’Acadèmia és una iniciativa que neix de la col·laboració amb l’Associació Professional de Representants i Mànagers (ARC) i del Mercat de Música Viva de Vic (MMVV),  per tal d’oferir als músics i professionals de la industria oportunitats de conèixer vies de promoció internacional, models de negoci, els canvis de paradigma de la cultura digital o aspectes de la gestió dels drets de propietat Intel·lectual, entre molts d’altres.

 

Els objectius d’aquest curs són: 

– Oferir una visió transversal de la cadena de valors de la música; des de l’artista al públic, definint el rol i la relació de cada un dels professionals que intervenen en la indústria musical del directe.

– Aprofundir en la figura del mànager; definint què és un mànager, quines tasques pot desenvolupar, què el diferencia d’un representant o agent de zona, d’un booker, d’un promotor i altres professionals.

– Reivindicar el valor i la importància que tenen cada un dels perfils professionals especialitzats que intervenen en la música en directe, mitjançant l’explicació de les tasques especifiques que duen a terme.

– Contribuir al procés de professionalització dels treballadors del sector musical, especialment aquells que s’inicien en aquesta professió, per a facilitar la seva projecció al mercat professional.

 

La metodologia d’aquest curs es fonamenta en:

– Exposició teòrica dels continguts: Els conceptes teòrics i pràctics del programa exposats han estat seleccionats a partir d’una bibliografia especialitzada, a més a més de l’experiència professional del ponent, i donaran als assistents una visió global que els permetrà analitzar i entendre els casos concrets en l’entorn laboral.

– Debats:Mitjançant la participació dels assistents a partir dels continguts exposats, es pretén propiciar el debat dels conceptes exposats amb la finalitat d’arribar a conclusions en comú.

– Resolució de casos i dubtes pràctics: L’exposició serà exemplificada amb casos concrets. Així mateix,  es tindran en compte els dubtes pràctics que puguin tenir els alumnes, ja sigui aquells que puguin sorgir com a conseqüència dels conceptes exposats, o bé, aquells dubtes relacionats amb les experiències prèvies dels assistents.

Podeu apliar informació i fer la vostra reserva del curs AQUÍ.

Pels socis i entitats associades és gratuit!

Deixa un comentari