La Junta

L’actual junta és de carácter transitori. Va ser validada en l’assemblea general el passat 25 de noviembre del 2016, en base a les trajectoria personal dels seus membres amb l’objectiu d’acabar el projecte d’estructuració intern de l’Acadèmia.

President

president

Gerard Quintana

L'Acadèmia Catalana de la Música neix per ser lloc de trobada del sector, un espai comú de coneixement i d'acció, per tenir veu pròpia i poder fer valdre la música en tots els àmbits de la societat. Un projecte així només pot existir si l'entenem tots com a propi i el construim entre tots.

És motivador veure com allò que semblava impossible no fa tant temps, comença a esdevenir una realitat gràcies al treball en equip.
És l'hora de vèncer velles inèrcies i crear entre tots un projecte de futur.

 

 

Vicepresident

vicepresident

Jordi Gratacòs i Rigall

En un sector tan atomitzat i complex com és el de la música, i després de tants anys d’interessos separats i objectius perduts, ha arribat el moment històric de demostrar que som capaços de creure i treballar per uns objectius comuns que no han de tenir una altre finalitat que fer-nos més forts a tots i cada un de nosaltres.

No esperem que l’Acadèmia resolgui totes les esperances, però estic convençut que amb la voluntat i força comuna, arribarem a demostrar, i demostrar-nos, la veritable capacitat i força de tots plegats.

 

Secretaria

secretaria

Eva Faustino Ribas

L’Acadèmia Catalana de la Música és una oportunitat única i engrescadora perquè tot el sector pugui treballar conjuntament i assolir els objectius comuns dels professionals de l’entorn musical.

És especialment seductor el fet que, com a entitat de nova creació, l’Acadèmia conecti amb els valors de la societat actual. La flexibilitat, la transparència, la participació i l’ètica, entre d’altres, esdevenen valors fonamentals per a qualsevol entitat que veu la llum en el moment de la transformació digital.

Vocal

Lluis Torrents Cruz

Lluis Torrents Cruz

Col·laborar en la creació de l'Acadèmia ens està donant l'oportunitat de conèixer de primera mà les diferents necessitats i sensibilitats que tenim tots aquells que ens dediquem a la música. Sens dubte és una experiència personal sorprenent i apassionant.

Hem d'aprofitar aquesta oportunitat per esdevenir d'una vegada un sector fort i unificat, acabar amb la precarietat i treballar per assolir els objectius que nosaltres mateixos ens proposem.

 

 

Vocal

vocal 2

Agnès Juez Miralles

L’Acadèmia de la Música tenia diferents idees individuals, sobre com havia de funcionar la institució. La seva evolució s’ha convertit en un exercici de col·laboració entre els diferents agents que constitueixen la cadena de valor de la música.

Es un plaer formar part de l’espai on es debat i discuteix sobre la música detalladament i conèixer el talent de les persones.

 

 

Vocal

vocal 3

Oriol Orfila Ramspott

L'existència de l'Acadèmia Catalana de la Música és una excel·lent notícia per a un sector que sovint ha estat el parent pobre de la cultura.

Participar en aquests inicis és un honor i una oportunitat única de treballar colze a colze amb excel·lents professionals de tots els àmbits que conformem aquest sector tan divers i complex. Ens hem de conjurar per no deixar escapar aquesta gran oportunitat.

Vocal

vocal 5

Lluis Rodríguez Salvà

La música és un bé social i com a tal, esdevé un fenòmen ric i complex que només es pot entendre des de la interacció i les sinèrgies entre totes les parts.

L’Acadèmia neix precisament com a plataforma per fomentar aquest espai de convivència i per construir vies que ens permetin trobar camins comuns. És un goig enorme poder-hi contribuir. Nomès junts podem concebre un futur amb garanties.

Vocal

vocal 6

Dick Them

L'Acadèmia aplega per primer cop al nostre país i sota el mateix sostre a tots i cadascún dels implicats en el fet musical.

És la culminació d'un projecte llargament reivindicat pel sector de la música. Participar en la seva creació és un privilegi i una font immensa de coneixement i reconeixement.

Vocal

carmen_zapata

Carmen Zapata

L'Acadèmia Catalana de la Música és una oportunitat per donar visibilitat i embranzida a un sector plural i imprescindible, present en gairebé totes les disciplines artístiques.

La feina prèvia a la consolidació del projecte ha estat una oportunitat per conèixer millor la feblesa i la riquesa del sector, consensuar objectius amb tots els agents i enfrontar-nos a un repte tan ambiciós com seductor.