Acadèmia Catalana de la Música Comença el procés per a decidir els premiats i premiades dels Premis Alícia 2021

Comença el procés per a decidir els premiats i premiades dels Premis Alícia 2021

El proper mes de juny se celebraran els Premis Alícia 2021. Després de I‘obligat replantejament de l’any 2020 que es va materialitzar amb el documental “Rere el Mirall, la Música”, aquest any l’Acadèmia torna a iniciar el procés perquè els acadèmics i les entitats associades decideixin quins són els premiats i premiades dels Premis Alícia 2021. I des d’aquesta mateixa setmana els acadèmics i entitats poden fer ja les propostes de persones, projectes o entitats que considerin mereixedores del reconeixement en les diferents categories.

Després d’aquesta primera fase de propostes, durant el mes de maig es duran a terme dues rondes de votacions on els acadèmics i les entitats associades podran decidir quins seran els nominats i nominades i els premiats i premiades dels Premis Alícia 2021.

Per aquesta edició 2021 s’atorgaran també 11 premis, corresponents a 11 categories diferents, separades en 3 blocs:

– Les categories Autoria o Composició, Interpretació, Inter-disciplina, Producció discogràfica, Directe i Talent emergent; premiaran projectes, músics o entitats que hagin produït, editat o estrenat obres dins del període comprès entre l’1 de gener de 2020 i el 31 de desembre de 2020.

– Les categories Projecte Social, Projecte Educatiu, Internacionalització i Periodisme Musical, no estan subjectes a cap temporalitat, és a dir, poden ser projectes o propostes que venen desenvolupant-se o s’hagin desenvolupat des de temps enrere.

– La categoria: Premi a la Trajectòria, d’una persona o entitat es donarà a la proposta presentada pel Grup de Treball de Premis i el Consell Acadèmic i votada per la Junta directiva de l’Acadèmia.

Podeu consultar les bases dels Premis Alícia 2021 en aquest enllaç.

Deixa un comentari