Acadèmia Catalana de la Música Noves convocatòries i ajuts per al sector musical

Noves convocatòries i ajuts per al sector musical

Us fem un recull de les darreres ajuts i subvencions per al sector musical que s’estan publicant per part de les administracions públiques.

– Beques per a la formació i el perfeccionament en els àmbits de les arts visuals, dels nous sectors creatius, de les arts escèniques, de la música i del pensament.

L’objecte d’aquestes beques és promoure la formació i el perfeccionament professional de creadors i intèrprets en els àmbits de les arts visuals, de les arts escèniques, de la música, del pensament i dels nous sectors creatius, mitjançant la participació en cursos o activitats.

El termini de presentació finalitza el 23 de juliol de 2020.

Més informació

Ajuts d’Arts Escèniques i Música

Aportacions reintegrables a la distribució i explotació d’espectacles

Les aportacions reintegrables són uns ajuts econòmics en forma de “cofinançament” que permeten a l’empresa disposar de finançament a priori per a un projecte cultural.

L’objecte és la concessió d’ajuts amb la tipologia següent:

  • Ajuts a projectes de distribució i explotació d’espectacles arreu de Catalunya, excepte Barcelona, dels àmbits del teatre, la dansa, el circ i la música en viu, tret dels concerts d’orquestres simfòniques.
  • Ajuts a projectes de distribució i explotació de gires de concerts d’orquestres simfòniques arreu de Catalunya. Als efectes d’aquestes bases, s’entén per concert d’orquestra simfònica l’executat per una orquestra d’un mínim de 12 músics.
  • Ajuts a projectes d’explotació d’espectacles dels àmbits del teatre, la dansa, el circ i la música en viu al municipi de Barcelona i fora de Catalunya

No són objecte d’aquests ajuts els projectes relatius a espectacles inclosos en els programes de festes majors municipals.

El termini de presentació finalitza el 30 de setembre de 2020.

Més informació

Subvencións de l’Àrea de Música

Subvenció a festivals de música d’alt interès cultural

L’objecte d’aquesta línia de subvencions és donar suport a la preparació i realització de festivals de música de caràcter professional d’alt interès cultural.

El festival s’ha de dedicar exclusivament a una de les especialitats següents:

a) música clàssica;
b) música clàssica catalana;
c) música antiga;
d) música clàssica contemporània;
e) lied i música de cambra;
f) lírica, música clàssica i dansa;
g) pop rock;
h) cançó d’autor;
i) música d’arrel tradicional, i
j) música de jazz.

El termini de presentació finalitza el 28 de juliol de 2020.

Més informació

Deixa un comentari