Acadèmia Catalana de la Música iCat busca la cançó del centenari de la Volta Ciclista a Catalunya

iCat busca la cançó del centenari de la Volta Ciclista a Catalunya

iCat busca la cançó del centenari de la Volta Ciclista a Catalunya, que se celebrarà a l’edició del 2020. El concurs, titulat iCatVolta, està organitzat per iCat, la Volta Ciclista a Catalunya i l‘Institut de les Empreses Catalanes, amb la col·laboració de l’Acadèmia Catalana de la Música.

La Volta Ciclista a Catalunya no té habitualment una banda sonora pròpia. Tot i això, hi ha dos precedents recents: Oscar D’Aniello va cedir el 2016 la seva cançó Lo más bonito del mundo i Salva Racero va compondre Què li passa al món el 2017 per il·lustrar una competició esportiva lligada cada cop més als hàbits ciutadans. Ara, coincidint amb la seva edició número cent, la Volta i iCat posen en marxa el concurs #iCatVolta per triar la cançó que identificarà la cursa del 23 al 29 de març del 2020. El concurs està obert a bandes i solistes que presentin una cançó en català inèdita

Un jurat triarà tres temes finalistes que es posaran a votació entre els oients d’iCat; d’aquesta votació en sortirà la cançó guanyadora, que no només posarà ritme a la cursa, sinó a tota la campanya de comunicació prèvia, vinculada també a la marca iCat.

Pots consultar les bases i el calendari fent clic aquí

 

 

Deixa un comentari