Acadèmia Catalana de la Música Invitació a la Música amb Jaume Cabré

Invitació a la Música amb Jaume Cabré

Data: 20 de juny
Hora: 13.00
Preu: 0€
Lloc: CCCB
Gratuït per acadèmics amb inscripció prèvia

L’Acadèmia Catalana de la Música ha celebrat el primer acte previ al Dia Mundial de la Música per donar a conèixer les activitats que se celebraran amb motiu de jornada internacional. La festa, que ha tingut lloc el  20 de juny a l’Auditori del CCCB, ha comptat amb la participació de l’escriptor  Jaume Cabré.

L’objectiu de l’Acadèmia és convertir aquesta data en una oportunitat anual per celebrar la música i reivindicar la tasca de personalitats alienes al sector però per a les quals la música ocupa un lloc fonamental en les seves obres.

Aquest és el cas del reconegut escriptor Jaume Cabré (Barcelona 1947), premiat amb la Creu de Sant Jordi i el Premi d’Honor de les Lletres Catalanes. El món de la música sempre és present a les novel·les de l’autor de Les Veus del Pamano, que en diverses ocasions els crítics han descrit com “simfonies literàries”. En el marc de la celebració de la Invitació a la música, Cabré ha llegit un text a través del qual es desgrana l’estreta relació que hi ha entre la música i la seva literatura, on les melodies irrompen amb força.

 

L’acte d’Invitació a la música tindrà lloc a l’Auditori del CCCB el dimecres 20 de juny a les 13.00 hores, després de l’Assemblea General de l’entitat.