Acadèmia Catalana de la Música L'Acadèmia creix amb la inscripció de nous socis i entitats

L’Acadèmia creix amb la inscripció de nous socis i entitats

L’Acadèmia Catalana de la Música aplega un univers de més de 90.000 persones a Catalunya. En el darrer mes s’han incorporat a l’Acadèmia diverses entitats com el Palau de la Música Orfeó Català, el Centre de Música i Escena del Raval Xamfrà i Harmony Games, el col·lectiu que ofereix recursos pedagògics als professionals de l’educació musical.

També s’han donat dalta diversos socis a nivell individual com són el compositor i director del Festival Mixtur, Oliver Rappoport Bianchi, el músic Francesc Dubé Canela i el director Èxits Produccions & Management, Ixent Sampietro Barnola, .

 Actualment l’Acadèmia, el projecte més ambiciós del sector de la música a Catalunya, a banda dels socis individuals, aplega 34 entitats representatives del sector musical.  D’ençà de la seva fundació el 2011 per un col·lectiu de músics professionals, l’Acadèmia ha anat articulant-se amb la voluntat de donar cobertura a les mancances i amb l’objectiu d’aixoplugar no només als professionals del sector, sinó també a la seva activitat creadora, acadèmica, industrial, tècnica i auxiliar. Gràcies al suport de tots els socis abordem de forma conjunta els reptes del sector musical i busquem donar resposta a les qüestions que l’afecten.

Deixa un comentari