Acadèmia Catalana de la Música L'Acadèmia fa una crida a tota la societat per celebrar el Dia de la Música

L’Acadèmia fa una crida a tota la societat per celebrar el Dia de la Música

Amb motiu del Dia de la Música, diumenge 21 de juny, l’Acadèmia Catalana de la Música  amb  la col·laboració d’Òmnium Cultural i la Xarxa de Teatres dels Ateneus, crida a una acció participativa amb l’objectiu de sensibilitzar i posar en valor la capacitat de  transformació  i d’acompanyament que té la música a les nostres vides i a la nostra societat.

L’entitat pretén fer una crida a tots els ciutadans perquè no deixin de banda la música i els seus professionals, tan perjudicats arran de la crisi sanitària derivada de la Covid-19.

Des de l’àmbit educatiu fins als àmbits més industrials, la música conforma un ecosistema que l’Acadèmia vol fer visible. Més enllà de qui la practiqui, la gaudim tota la societat i ens acompanya sempre.

Mitjançant la difusió d’aquest vídeo, l’Acadèmia anima a tothom a sortir diumenge 21 de juny a les 19.55 h als balcons, terrasses i places i tocar un instrument, cantar, ballar o fer sonar ben fort la cançó Hallelujah de Leonard Cohen sigui amb la lletra original o amb qualsevol de les versions existents en català. Aquí podeu consultar la lletra en català, la versió de Gerard Quintana o la versió d’Andrea Motis.

L’entitat vol fer partícip a tothom, perquè, malgrat els temps difícils que vivim, la música no deixi mai de sonar. Així mateix, l’Acadèmia fa extensible aquesta crida a totes les ràdios i als ajuntaments del país perquè animin els seus ciutadans posant la cançó al mateix moment.

Al vídeo han posat la seva veu els artistes Alguer Miquel, Gerard Quintana. Natxo Tarrés, Gemma Humet, Santi Balmes i Andrea Motis i l’acadèmica i directora artística del Canet Rock, Laura Duran.

Deixa un comentari