Acadèmia Catalana de la Música Presentació de l’Acadèmia al Primavera Pro

Presentació de l’Acadèmia al Primavera Pro

El president de l’Acadèmia Catalana de la Música, Gerard Quintana i el director gerent Manel Montañés presentaran l’entitat en el marc de les jornades professionals del Primavera Sound el proper dijous 31 de maig a les 13:00 hores en les sessions del Primavera Pro que es celebren en el recinte del CCCB.

Quins són els objectius de l’Acadèmia de la Música, qui la composa, quina estructura organitzativa té, quins són els temes i/o problemàtiques que aborda, quines les activitats que planteja…són alguns dels aspectes que es comentaran en la presentació.

El Primavera Pro 2018 celebra enguany la seva setena edició del 30 de maig al 3 de juny. Durant cinc dies la cita aglutina tot tipus d’activitats de caràcter transversal, obertes als seus professionals acreditats, que van des dels debats a les sessions de networking, passant per conferències, tallers, mentoring sessions, showcases i recepcions, sempre amb l’objectiu d’enfortir el coneixement de la indústria musical i contribuir a la seva transformació.

Podeu consultar el programa complet del Primavera Pro aquí.

Deixa un comentari