Acadèmia Catalana de la Música Sol Picó serà la convidada de la 2a edició de la Invitació a la Música

Sol Picó serà la convidada de la 2a edició de la Invitació a la Música

La coreògrafa i ballarina Sol Picó serà la convidada de la segona edició de la Invitació a la Música, un acte organitzat per l’Acadèmia Catalana de la Música que se celebrarà el 20 de juny,  vigília del Dia Mundial de la Música. La cita, que l’any passat va comptar amb la participació de l’escriptor Jaume Cabré,  vol convertir-se en una oportunitat per reivindicar la tasca de personalitats alienes al sector per a les quals la música ocupa un lloc fonamental en les seves obres.

Picó, guardonada amb diversos reconeixements com ara 10 premis Max de les Arts Escèniques, Premio Nacional de la Danza (2016) i Premi Ciutat de Barcelona en la categoria de dansa (2014), oferirà una conferència ballada en la qual desgranarà l’estreta relació que té la música amb el seu procés de creació personal, des de la idea inicial fins al resultat final.

Al llarg de la seva carrera, Picó ha creat més de 30 espectacles on combina el teatre de sala amb les peculiaritats de les grans produccions de carrer on s’inclouen elements tan urbans com les excavadores. Els espectacles de la Companyia Sol Picó, creada el 1994, mai deixen el públic indiferent. La precisió, vitalitat i potència són característiques que s’han convertit en el segell de les seves coreografies que aposten pel mestissatge i la interacció de gèneres amb les quals Picó ha viatjat a més de 40 països.

L’acte tindrà lloc el dijous 20 de juny al migdia, al Centre Artesà Tradicionàrius del barri de Gràcia. T’hi esperem!

Deixa un comentari