Acadèmia Catalana de la Música Invitació a la Música amb Sol Picó

Invitació a la Música amb Sol Picó

Data: 20 de juny
Hora: 12.30
Preu: 0€
Lloc: Centre Artesà Tradicionàrius
Gratuït per acadèmics amb inscripció prèvia

El passat 20 de juny es va celebrar el segon acte Invitació a la Música al Centre Artesà Tradicionàrius del barri de Gràcia. Aquest cop va comptar amb la participació de la coreògrafa i ballarina Sol Picó.

Picó, guardonada amb diversos reconeixements com ara 10 premis Max de les Arts Escèniques, Premio Nacional de la Danza (2016) i Premi Ciutat de Barcelona en la categoria de dansa (2014), va oferir una conferència ballada en la qual va desgranar l’estreta relació que té la música amb el seu procés de creació personal, des de la idea inicial fins al resultat final.

Al llarg de la seva carrera, Picó ha creat més de 30 espectacles on combina el teatre de sala amb les peculiaritats de les grans produccions de carrer on s’inclouen elements tan urbans com les excavadores. Els espectacles de la Companyia Sol Picó, creada el 1994, mai deixen el públic indiferent. La precisió, vitalitat i potència són característiques que s’han convertit en el segell de les seves coreografies que aposten pel mestissatge i la interacció de gèneres amb les quals Picó ha viatjat a més de 40 països.