Acadèmia Catalana de la Música L'Acadèmia impulsa la campanya #lamúsicaemcuida

L’Acadèmia impulsa la campanya #lamúsicaemcuida

L’Acadèmia Catalana de la Música, i com a proposta del seu Grup de Treball de Música i Neurociència, ha decidit impulsar la campanya #lamúsicaemcuida per posar en valor i visibilitzar davant la ciutadania els beneficis de la música.

Més que mai, l’Acadèmia considera que el sector de la música ha de ser conscient del gran valor i dimensió que té la música, no només com a entreteniment sinó com a eina de benestar, salut, educació i comunitat. I és per això que l’Acadèmia anima al sector i a la ciutadania a participar i a compartir aquesta campanya explicant experiències en relació als beneficis que els hi ha aportat la música a nivell personal, vital, emocional i de salut.

COM PARTICIPAR?

Si voleu participar, es tracta d’explicar les vostres experiències i difondre la campanya a les vostres xarxes i espais físics disponibles. La campanya té com a punt de partida una infografia explicativa sobre els beneficis més destacats de la música, que podreu trobar en aquest enllaç, juntament amb la resta de materials que l’Acadèmia posa a disposició per a poder compartir, i un senzill text explicatiu de la campanya i les instruccions per a fer els vídeos.

Amb el hashtag #lamúsicaemcuida, es tracta de fer un petit vídeo en vertical (d’uns 30 – 45″) on explicar les diferents experiències: Com et cuida la música? Com la fas servir per estar millor? Què t’aporta? Quines experiències relacionades amb la salut i el benestar has tingut a través de la música?

Els vídeos o bé els pot penjar cadascú a les seves xarxes fent servir el hastag #lamúsicaemcuida i etiquetant a l’Acadèmia (@academiamusica_) o bé fer arribar el vídeo a info@academiamusica.cat o al whatsapp 650 319 502.

Des d’avui ja es pot trobar a les xarxes de l’Acadèmia la presentació de la campanya i en els propers dies s’aniran compartint els primers vídeos que ja s’han anat recopilant.

Finalment, també en el marc de la feina que està desenvolupant el Grup de Treball de Música i Neurociència, l’Acadèmia ha editat dos documents amb un recull d’arguments i evidències científiques dels beneficis de la música en el benestar i en l’educació, i que posa també a la disposició del sector perquè els pugui utilitzar. Es poden consultar i descarregar en aquest enllaç.

Deixa un comentari