Acadèmia Catalana de la Música L'Acadèmia no celebrarà la 2a edició dels Premis Alícia i estrenarà un documental per reconèixer el sector de la música i els seus professionals

L’Acadèmia no celebrarà la 2a edició dels Premis Alícia i estrenarà un documental per reconèixer el sector de la música i els seus professionals

Aquest any, i degut a la crisi sanitària, no celebrarem la segona edició dels Premis Alícia, els premis anuals atorgats pel sector de la Música a Catalunya que teníem previst celebrar a finals de setembre.

L’objectiu dels Premis Alícia és promocionar, visibilitzar i posar en valor la música produïda dins del territori català i el conjunt de la seva activitat que destaquin per la seva excel·lència i fomentin els valors creatius, artístics, culturals i socials de la música.

Enguany, com no ha estat possible celebrar i organitzar els Premis amb els requeriments i timmings necessaris, hem volgut continuar la seva tasca i retre un homenatge al sector musical amb la producció d’un documental en el qual participen diferents professionals del sector de la música de Catalunya i que s’estrenarà aquesta tardor al TV3.

Aquest documental planteja, des d’una vesant pedagògica, els nous reptes que encara el sector després de l’impacte de la crisi sanitària. El documental fa un retrat de la situació professional, i també personal, de les vides dels professionals de la música, les seves problemàtiques i els seus reptes més immediats i futurs.

Deixa un comentari